Flotta biztosítással kapcsolatos szolgáltatásunk

A CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. a legnagyobb, finanszírozótól és járműforgalmazótól független gépjármű biztosítási alkuszcég Magyarországon. Szervezetileg különálló üzletágaink garantálják a gyors és szakszerű ügyfélkiszolgálást. Vállalati üzletágunkon keresztül minden cég tevékenysége során felmerülő biztosítási igényre kedvező ajánlatot tudunk szállítani. Kapcsolatban állunk Magyarország összes biztosítójával, így egy ajánlatkérés során minden piaci szereplőt egyszerre tudunk megversenyeztetni és ügyfelünknek az ajánlatokat bemutatni. Szolgáltatásunk ingyenes, így garantáltan nem csak pénzt, de időt és energiát is megtakarítunk megbízónk számára.

Flotta kötelező és casco biztosítások

Gépjárműparkkal rendelkező ügyfeleink számára kínálja flottabiztosítási szolgáltatásunkat, amelynek keretében már öt gépjármű esetén is tudunk az egyedi kötelező- és casco biztosítási ajánlatoknál kedvezőbb szerződéseket kínálni. A flottaszerződések esetén a biztosítók egy csoportban, egy biztosítási portfolióban kezelik a gépjárműveket, így a mennyiségi kedvezményeken felül ún. flottakedvezményeket is kínálnak. A kedvezményeknek köszönhetően biztosítási költségeket akár 60%-al is tudjuk csökkenteni.

Ajánlatkérés esetén az összes szóba jöhető biztosító társaságot megversenyeztetjük, és az ajánlatokat bemutatjuk megbízónk számára. Segítünk a megfelelő szerződés kiválasztásában, valamint megbízás esetén a szerződés teljes érvénytartama alatt képviseljük ügyfelünk érdekeit a biztosítónál. Az alkusz szemben egy biztosító üzletkötőjével, mindig ügyfele érdekeit tartja szem előtt.

Szolgáltatásunk minden ügyfelünk számára teljesen ingyenes, mivel munkánkat nem az ügyfél fizeti meg, hanem az a biztosítótársaság, ahová az ügyfél döntése alapján a flottaszerződést megkötjük. A közvetítő munkánk nem befolyásolja a biztosítási díjat sem.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, mert... 

  • bemutatjuk a piac összes ajánlatát
  • csökkentjük biztosítási költségeit
  • időt és energiát tarakírunk meg az Ön számára
  • dedikált ügyfélreferens áll rendelkezésére
  • képviseljük érdekeit a biztosítóknál
  • nem kell többet biztosítással foglalkoznia, mert mi kezeljük szerződéseit